Кристиано Роналдо се разплака, след като му бяха показани кадри на покойния му баща, който изразява гордост от постигнатото.

Суперзвездата на Ювентус за първи път показа такава емоционалност в ефир по време на интервю на Пиърс Морган и реакцията му учуди и самия него.

На видеото баща му Хосе Динис Авейро говори пред входната си врата за постиженията на Кристиано непосредствено преди Европейското първенство през 2004-а в Португалия.

Динис, който бе бивш военен, имаше проблеми с алкохола и почина на 52 година по-късно.

Снимка: Twitter

През сълзи Роналдо сподели, че го мъчи факта, че баща му така и не успя да види най-големите му успехи и раждането на четирите му деца.

"Не бях виждал това видео. Не е за вярване. Мислих, че интервюто ще е забавно, но не очаквах да се разплача. Не познавах баща си на сто процента. Той пиеше много. Не съм говорил с него в нормален разговор. Беше трудно", заяви португалецът.

Снимка: Twitter

Кристиано коментира и обвиненията в изнасилване от Катрин Майорга, като заяви, че те са го засрамили пред приятелката му и децата.

"Това те кара да се чувстваш лош човек. Бях в хола с приятелката си и чух новината. Чух децата ми как слизат по стълбите и смених канала, защото съм засрамен", сподели Кристиано.

Обвиненията срещу него паднаха заради липса на достатъчно доказателства.

Снимка: Twitter