"Левски" излезе с позиция срещу съдийството от мача срещу Хебър от осмия кръг на Първа лига, спечелен с 1:0 на стадион "Георги Аспарухов" с гол в края на Роналдо.

"Сините" показаха видео, на което се вижда, че играта е спряна за 11 минути, а главният съдия Васимир Ел Хатиб дава 4 минути добавено време.

Ето какво още написаха от клуба:

"ПФК "Левски" иска за пореден път да изкаже възмущението си от един неприятен факт - страхът да се дават адекватни продължения на мачовете у нас.

От видеото, което сме предоставили на вашето внимание се вижда, че времето, в което играта е прекъсната през второто полувреме на двубоя с "Хебър", е цели 11 минути. На фона на това главният рефер Васимир Ел Хатиб даде едва 4 минути. Подобно видео показахме и с "изявите" на Волен Чинков на мача с "Локомотив" (Пловдив).

Тогава "Левски" загуби, сега е от страната на победителите в мача с "Хебър". Крайният резултат обаче няма никакво значение за нашата позиция, нито искаме да се оправдаем за нещо с нея, но е крайно време мачовете у нас да се свирят без страх и да се дават адекватни на игровото време продължения.

Минали са едва 8 кръга, а вече трябва за втори път да обръщаме внимание на една и съща досадна грешка на съдиите, която се получава в почти всеки двубой. А знаем, че умният човек се поучава от грешките си от първия път".