Ръководството на "Левски", съвместно с феновете на клуба, организират кампания за най-малките привърженици. Събитието ще се състои в петък във Велико Търново, където "сините" ще приемат Черно море ден по-късно.

Ето и съобщението от "Герена":

"Левскари, с удоволствие ви съобщаваме, че "Учи с "Левски" ще гостува във Велико Търново в навечерието на домакинския мач на "сините" срещу Черно море, който ще се проведе на 11 февруари от 17.30 часа на стадион "Ивайло".

Съвместната кампания на ПФК Левски и привържениците на клуба, обърната изцяло към децата, отправя любезна покана към най-малките жители на старата столица, техните родители, както и всички гостуващи левскари, които биха искали да посетят срещата, да заповядат на 10 февруари, петък, в 18.30 часа в Общината на адрес: площад "Майка България" номер 2.

Събитието ще стартира в 19.00 часа, а темата на разговора ни ще е свързан със "синята" легенда Георги Аспарухов и неговата неразривна връзка с Велико Търново, последния гол на незабравимата деветка и линията между Етър и Левски, начертана от игралите в двата клуба големи български футболисти.

Разказите ще бъдат изложени от началния учител Красимир Тодоров, а специален гост на събитието ще е помощник-треньорът на Левски, легенда на "сините", Етър и националния отбор - Цанко Цветанов. В края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи, а както досега, нашите партньори и изкусни сладкари от "Cakey Bakey" са подготвили специални изненади за най-малките.

ПФК Левски изказва своята благодарност към кмета на Велико Търново инж. д-р Даниел Панов, който предостави безвъзмездно залата, в която ще се проведе събитието. Елате, за да учим и да се забавляваме заедно!"