Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред клубната телевизия преди второто гостуване на "сините" във Варна. След нулевото равенство с Черно море на столичани им предстои и двубой със Спартак.

Мачът във Варна е в неделя от 14:45 часа.

"Левски" няма победа вече в 5 поредни срещи в шампионата, но Мъри бе категоричен, че само един успех е нужен, за да се обърнат нещата. Ето какво сподели спецът:

"Имаме достатъчно проблеми, които постепенно се разрешават. Връщането на Андриан Краев от наказание ще бъде добър момент за клуба, както и евентуалното завръщане на Филип Кръстев. Те са свежи играчи, които не са играли в предния мач.

Аз желание виждам във всеки мач. Най-важното е футболистите да имат амбиция, желание. Спазват тактическата дисциплина, но ни липсва може би един от най-важните компоненти - гола. Върху това трябва да се насочат футболистит е- върху отбелязването на гол. Спартак Варна в последните месеци израстна много като организация, дисциплина. Направиха положителни резултати. Отделно очакваме не най-доборто състояние на терена, което допълнително ще затрудни нашите играчи, но те са длъжни вече да намерят път към вратата на противника.

Явно е, че има психологическа затормозеност от неотбелязването на ситуациите. Начинът да излезеш от тази ситуация е като бележиш и естествено като имаш малко повече шанс. На Левски в момента му е нужна една победа, за да обърне нещата в своя полза. Това може да бъде добра предпоставка да даде самочувствие на отбора за финалния спринт".