Бившият треньор на "Левски" Станимир Стоилов не поддържа връзка с ръководството на клуба, като не скри разочарованието си.

В момента Мъри е начело на турския Гьозтепе, но в интервю за "Мач телеграф" се върна назад към отношенията си с Наско Сираков и Даниел Боримиров.

Спецът призна, че е разочарован от начина, по който си е тръгнал от клуба и не вижда път назад.

Мъри също така припомни, че е бил изгонен от "Герена", след като никой не се е съобразил с мнението му.

"Не, няма поводи да се чуваме, нито имаме общи пътища със Сираков и Боримиров. С Иво Ивков се чуваме от време на време, но доста по-рядко, отколкото преди. Аз съм си зает, той си има неговия бизнес. Преди да започнем да работим заедно, не знам дали даже и кафе сме пили. С него работехме добре, имахме единомислие и успяхме да създадем някаква симбиоза помежду си. И двамата сме трудни за работа и комуникация, но се борехме за доброто на Левски.

Дали бих се върнал в Левски? Когато поставях условията, никой не ме чуваше. Оттук нататък обаче няма да поставям условия, приключих с тях. Мога да съм фен, може да съм на трибуните, мисля за Левски, фен съм на Левски, уважавам Левски. За втори път създавам отбор, който е уникален и втори път никой не искаше да станем шампион тази година. Те искаха да ни няма. Както се казва: "Оправяйте се!", отсече Стоилов.