Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира решенията на Общото събрание на клуба днес, от които стана ясно, че е освободен изпълнителният директор Ивайло Ивков.

Наставникът на "сините" отказа да каже дали ще напусне клуба, но уточни, че ще даде конкретен отговор след мача с Локомотив София в събота.

"Разбрах какво искате да ме питате и какво се е случило на Общото събрание. По-важното нещо лично за мен е, че Левски има мач и трябва да бъде оставен да се концентрира. Най-късно след мача ще ви кажа моето решение. На този етап е по-важно мачът да мине и след това ще разберете каквото ви интересува. Отобрът трябва да се концентирра, да изиграе мача по най-добрия начин и ако може да спечели.

Всичко друго ще разберете или утре, или след мача. Сега е много кратко времето, а не искам преди мача да има излишни коментари. От събранието разбрах само някакви откъслечни фрази. Това, което се е случило с Левски откакто аз съм тук, е видно - на книга, тефтер и на терена. Там не мога да скрия. Какво точно е станало - не мога да знам.

Няма да ви изненадам кой знае колко с моите отговори утре. Нека да мислим за мача. Утре или вдругиден ще ви отговоря на всички въпроси, които ви вълнуват. В момента най-важното е Левски да спечели мача в събота с Локомотив (София). Моите отговори няма да избягат. След два дни ще знаете цялата истина. Няма с какво толкова да ви изненадам. Предполагам сте умни хора и ще разберете за какво става въпрос", каза Станимир Стоилов.