Новакът в българския футболен елит ЦСКА 1948 представи национала Галин Иванов като ново попълнение в състава си.

32-годишният атакуващ полузащитник се присъединява към тима със свободен трансфер от Славия.

"Чувствам се добре. Щастлив съм. От две години водим преговори и най-накрая се договорихме. Спечели ме това, че отборът има перспектива, има добри идеи и аз имам нужда от ново предизвикателство. Радвам се, че съм тук и се надявам да помогна с каквото мога. Играл съм с повечето от момчетата, добри футболисти са, мисля, че ще се справим добре. Радвам се, че в отбора ще има само българи. Моите лични амбиции са съм здрав, да играя всеки мач на високо ниво, да побеждаваме и да вкарвам голове. Работил съм с г-н Балъков в националния отбор на България. Доста съм впечатлен от неговата работа. Мисля, че има още много какво да науча от него и се надявам, че ще направим един добър отбор, който ще играе атрактивен футбол", коментира Иванов, който ще играе с номер 33 в новия си отбор.

Опитният халф ще се присъедини съвсем скоро към състава по време на подготовката на тима за старта на новия сезон в efbet Лига.

Иванов има над 200 мача в първия ешелон на българския футбол. Носител е на Купата на България със Славия, като в много мачове носи и капитанската лента на отбора.