Хосе Кордоба, който винаги е в центъра на медийното внимание, заговори ли се за трансфери в "Левски", отново е най-коментираното име в "синия" клуб. Този път заради потенциален трансфер в Испания, при това в елитната Ла Лига, съобщават колегите от "Тема Спорт".

Потенциалният купувач не е някой от слабаците в испанското първенство, а се намира в горната половина на класирането. Досега бе ясно, че интерес към него има от Жирона, но вече става въпрос за отбор, който е по-напред от каталунците в класирането.

Има шанс Лъчезар Танев, известен с добрите си контакти и позиции на Иберийския полуостров, да съдейства по сделката от българска страна. Очакванията са преговорите да започнат с минимална цена от 2 милиона евро.

На такава стойност бе офертата от датския Брьондби през зимата.

Спортният ежедневник добавя, че Станимир Стоилов също би бил облагодетелстван от евентуална сделка за продажбата на панамската звезда на "сините".

Наставникът си е извоювал правото да получи 10% от трансфер на Кордоба, а информацията гласи, че ситуацията при Уелтън също е сходна.

Мъри имаше основен принос при преговорите за двамата, които пристигнаха на "Герена" като свободни агенти.

Треньорът, извел "Левски" до Купата миналия сезон, има договорка да получава и 3% от евентуалните трансфери на всички останали играчи, които той е довел в клуба.