Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски - Степа Хиндлиян, изрази остра позиция срещу баскетболния треньор Константин Папазов.

В последните месеци Тити се е заел със спасението на "сините", като дори очаква да получи 35% от акциите на клуба.

Със серия от интервюта обаче, Папазов си навлече гнева на огрома част от феновете, като вероятно това бе причината за вчерашното му обръщение, в което заяви, че слага край на медийните си изяви.

Преди дни Тити Папазов нарече Степан Хиндлиян предател, защото е разкли откъде точно Левски е получил заем в размер на 199 999 лева.

Пред bTV, самият Хиндлиян отговори така:

"Зависи от гледната точка! Не смятам, че съм предател. Не съм имал ангажимент да пазя тайните на Тити Папазов. Имаме право да знаеш от къде Левски се финансира. Той сподели пред мен от къде са парите след като Левски пусна съобщението, че заемът е върнат с малки лихви. Пътят към ада е постлан с добри намерения.

Проблемът е в начина, по който се случва това нещо. Няма план как да се управлява клуба. Няма план "Б", ако тимът не излезе от спиралата на задълженията. Не ми се ще да търся връзка между това и загубата от Царско село. Но всеки има право да се съмнява в резултата. Не ме карайте да казвам, че Левски е клекнал на Царско село. Подобни мисли обаче съществуват. Не ми се иска това да е така. Има някои неща, който е важно да се знаят.

Държанието на Тити Папазов е позор. Той казва: "Дайте ми пари и ще спася Левски", той казва: "Аз ще оправя отношенията между привържениците", той намесва Папата, Ел Чапо, съпругата си. Тити явно е способен да направи всичко, което си е наумил.

На този етап не ме притеснява, тъй като акциите не са в него. Тези 35% не са му дадени. Понеже той говори, че би седнал на най-модерния детектор на лъжата, нека да му задам няколко въпроса. Има ли участие при загубата на титлата на Левски през 2004 г., когато шампион стана Локо Пловдив? Облагодетелствал ли се е лично финансово от организацията на 100-годишния юбилей? Парите, които той твърди, че е дал на Тодор Батков през 2014 година - 200 000 лева, негови ли са? Организирал ли е залагния на баскетболния Левски? При положение, че обяви, че си излъгал най-добрия си приятел.

Той седи и обяснява навсякъде за авторитета за Наско Сираков. Докато това стана, авторитетът на Сираков пада. Левски е над всички нас. НКП не атакува никого персонално не е воден от егоцентризъм. Това е принципна позиция. Те забравят, че в последните 10 години не е вярно, че ние не сме скачали на предишните собственици. През 2014 година беше първият сблъсък с Тодор Батков. Като свободни мъже, отидохме при премиера в началото на тази година, за да кажем, че моделът "бащица" не работи. В момента е модерно да се говори срещу модела "бащица". Дори Павел Колев говори против този модел. Самият Павел Колев заяви, че няма схема за източване на клуба от привържениците. Той отговори от 58 въпроса, на 23. На база на отговорите на 40% от въпросите, една част от привържениците на Левски написаха един огромен пасквил, върху когото те градят идеология и философия", заяви той.