Манчестър Юнайтед уреди първото от двете спешни попълнения, които мениджърът Ерик тен Хаг поиска след слабия старт на сезона. Както е ясно, "Червените дяволи" започнаха кампания с шокираща домакинска загуба от Брайтън с 1:2, а нидерландският спец пожела да подсили състава си с Марко Арнаутович и Адриен Рабио.

И докато преговорите с Арнаутович все още не са финализирани, то Рабио вече може да се счита за футболист на Манчестър Юнайтед.

Според "Скай Спортс", Ювентус е приел офертата за халфа, който на свой ред е договорил условията си. Договорът е за срок от 4 години, като се очаква да бъде обявен официално до часове.

Рабио е част от Юве от лятото на 2019-а и в момента вече е в последната година от контракта си. Никой от източниците не съобщава конкретна стойност на трансферната сума, но спекулации от последните от последните седмици сочеха суми между 15 и 20 милиона евро.

В Италия вече информират и за стартирали преговори от страна на Юве със заместник на Рабио.

Става въпрос за халфа на ПСЖ Леандро Паредес. Аржентинецът бе поставен от парижани в списък с играчи, които не са желани на "Парк де Пренс" и им се търсят нови отбори, но все пак за него ще бъдат искани между 20 и 25 милиона евро.