Напрежението в съблекалнята на Байерн (Мюнхен) очевидно не е изчезнало с треньорската рокада, защото немското издание "Билд" информира за бой между играчи на баварците.

Това се е случило минути след края на мача срещу Манчестър Сити, който Байерн загуби с 0:3 и до голяма степен обрече на провал надеждите си за класиране на полуфинал в Шампионска лига.

Скандалът е бил между Садио Мане и Лерой Сане, които се скараха още на терена след последния съдийски сигнал и бяха разтървани от своите съотборници.

Двамата са пренесли спора в съблекалнята, където се е стигнало и до физически сблъсък, след който Сане е си е тръгнал с разцепена устна.

Именно Сане в започнал скандала, след като е искал обяснение от Мане за слабото му представяне и не е спирал да прави забележки към футболист №1 на Африка.

Никой от съотборниците не е защитил Мане, което допълнително е изнервило сенегалеца и той решил да разреши спора с физически сблъсък.

Към момента коментар от Байерн по темата няма, но и никой не е отрекъл за напрежението между двата офанзивни играчи.

Според немските медии, Байерн няма да допусне подобно нещо. През годините клубът е доказвал, че нито едно име не е над клуба, а дните на Мане в отбора по всичко личи са преброени. Очаква се той да бъде отстранен от първия тим до второ нареждане, като съществува възможност и да бъде продаден след края на сезона.

За сериозен раздор в съблекалнята на Байерн стана ясно около уволнението на Юлиан Нагелсман, който според шефовете му е прекрасен теньор, но просто тотално е загубил респекта на играчите си, като обстановката в отбора е била ужасяваща.

Очевидно в първите си седмици Томас Тухел също не успява напълно да разреши проблемите в баварския гранд.