Крилото на Манчестър Юнайтед Джейдън Санчо отново тренира с първия отбор, след като в продължение на няколко седмици Ерик Тен Хаг не можеше да разчита на него.

22-годишният бивш футболист на Борусия Дортмунд бе изпратен в Нидерландия от своя мениджър, за да подобри "физическото си и техническо състояние".

Освен това Санчо не беше в подготвителния лагер на Юнайтед в Испания, като тогава Тен Хаг обясни, че футболистът му не е в необходимата форма и психологическо състояние да играе.

Англичанинът проведе тренировки с аматьорския нидерландски клуб Розмален, където работи с треньори, препоръчани от Тен Хаг. След завръщането си в Англия той действа по индивидуална програма. Тен Хаг потвърди, че вече е готов да играе.

Отсъствието на Санчо предизвика негодувание в някои от феновете на Юнайтед, тъй като тимът не можеше да използва здрав играч, който печели по 350 хиляди паунда на седмица.

Санчо играе своя втори сезон в Манчестър Юнайтед след трансфера си то Борусия Дортмунд, като последният му мач бе на 22 октомври миналата година при равенството 1:1 срещу Челси.