Тренировката на българския национален отбор по футбол преди контролата с Танзания бе преместена заради твърде силния вятър в Азербайджан.

Вместо на съоръжението на Нефтчи, "лъвовете" ще проведат заниманието на централния терен на Олимпийския стадион в Баку от 15:30 българско време (17:30 местно).

Денят за националите започна с видео разбор, който продължи близо 30 минути. Селекцията на Илиан Илиев ще изиграе първия си мач на пилотния турнир FIFA Series в Баку срещу Танзания от 15:00 на 22 март, петък, а следващият е на 25 март срещу домакините от Азербайджан.

Междувременно, представители на медийната платформа на ФИФА ще посетят българския национален отбор днес за интервюта с националния селекционер Илиан Илиев и капитана Кирил Десподов.

Днес е денят, в който ще бъде представена България в новинарския поток на Световната централа. Вчера обект на интерес беше селекцията на Монголия, а в следващите дни хората от Цюрих ще направят материали за останалите два отбора. Срещите на платформата на ФИФА с Илиев и Десподов ще бъдат достъпни на видео, а също и като текст.