Националният клуб на привържениците на Левски излезе с позиция относно предстоящия мач реванш срещу северномакедонския ФК Шкупи.

Двубоят между двата тима е в четвъртък вечер на "Герена', а причина за позицията е случките от първата среща в Скопие.

Тогава автомобили с български фенове бяха нападнати в албанския квартал "Чаир" на Скопие, при които един от феновете бе наръган и все още се намира в болница в столицата на Северна Македония.

В минутите преди самия мач пък полицията арестува 19 фена на Левски, без обяснение и конкретна причина, а след всички тези събития НКП призова феновете на опонента просто да не идва в София.

Твърде вероятно е подобно нещо да бъде забранено от страна на УЕФА заради опасност от нови и по-тежки сблъсъци, а от НКП написаха:

"НКП на Левски е с категорична позиция относно задаващия се реванш в четвъртък. Феновете на Шкупи не бива да идват. София не е място за разходки, а още повече след случката от Скопие.

Агитката на Левски е със славна история и гостите няма да си прекарат приятно в нашата столица, която вероятно е най-доброто място, което хората от квартал Чаир могат да посетят през целия си животец.

Отменете пътуването до България! Тук няма да си прекарате добре.

Нека този път разумът надделее! Победителят може да е само един! И това сме ние!

Всички на стадиона и само Левски!