Големият мач във вторник вечер бе Испания - Франция, първи полуфинал на Евро 2024.

Проследихте всичко най-интересно в двубоя със статистики в реално време, промени в съставите и известия за голове, на Corner.bg.

А пък ние опитахме да направим за вас мача по-забавен и "в компания" - гледахте и слушахте SportCast Watchalong излъчването с част от екипа на SportCast, както и този на Corner.bg в студиото.

Гледахме играта, коментирахме, забавлявахме се и ви споделихме интересни факти около футболисти, треньори, минали мачове, история... 

Имаше и емоции. Няма как - не сме се събрали да анализираме като префинени експерти, а да си говорим за играта, която обичаме.

Вие също се включихте в шоуто с въпроси и коментари на живо, в канала на SportCast в YouTube под стрийма с живото предаване.

Определено си направихме първия полуфинал на европейското по-забавен.

Футболът не е само голове, точки, трофеи. А е игра за хората, все пак... все още. И екипът ни - Динко Гоцев, Калин Караиванов, Деян Веселинов и Борислав Орлинов споделихме тази емоционална вторник вечер с вас, нашите читатели и зрители.

Вижте долу и поредния епизод на Рекордьорите - предаването за прогнози, в което ще чуете всичко преди полуфиналите на Евро 2024 и Копа Америка.