Емилио Балак - синът на футболната легенда Михаел, загина трагично в нощта на сряда срещу четвъртък при инцидент с бъги.

Във вчерашния ден не бяха дадени подробности за случилото се, но в петъчния ден стана ясно как 18-годишното момче е погубило живота си.

Емилио, който е бил при баща си на вилата им в Португалия, се е готвил да откара своя приятелка до дома й в 2 през нощта.

На младока му се е наложило да кара бъгито си назад, което е довело до вдигане на предните гуми. Машината се е вдигнала на около 100 сантиметра от земята и след това го е затиснала, убивайки го на място.

На кошмарната гледка става свидетел момичето, като то съобщава трагичната новина на родителите на Емилиано.

Пожарникари са първите, които са се притекли на помощ на момчето, но те само са констатирали смъртта. Раните му са били толкова сериозни, че свидетелите на състоянието му са се нуждаели от време да се отърсят от първоначалния шок.

Работник във вилата разказва: "Казаха ни, че момчето е искало да откара момичето в дома й. Казал й е да изчака, докато маневрира назад бъгито и тогава е изгубил контрол. Не знам откъде идва момичето, но вероятно е наблюдавала отстрани".

Освен това става ясно, че Михаел Балак е бил във вилата по време на трагичния инцидент.

Емилио е бил с баща си на почивката в Португалия, както и с двамата си братя - 19-годишния Луис и 16-годишния Жорди.