Черно море завърши невероятния си сезон в efbet Лига по подобаващ начин - с поредна победа на своя "Тича", този път над Крумовград с 3:1.

Хората на Илиан Илиев направиха немислим сезон на своя стадион, като записаха общо 17 победи, едно равенство и нито една загуба.

Варненският стадион се тресереше и в днешния ден, а за това спомогна обрат на "моряците", който беше завършен с два късни гола през второто полувреме.

Така Черно море завършва сезона на второто място със 75 точки, а другата приятна изненада на кампанията Крумовград е шести с 49 точки.

Снимка: Bulphoto

Именно играчите на Станислав Генчев откриха резултата през първото полувреме, като в 21-ата минута таранът Александър Колев се разписа, след като много технично пое топката с гръб към вратата.

В 34-ата минута "моряците" се възползваха от превъзходството си. Васил Панайотов стреля и се получи късметлийски рикошет, който не остави шанс на вратаря - 1:1.

"Моряците" доминираха през втората част, но стигнаха до гол чак в 80-ата минута. Цветомир Панов даде меко центриране и на далечната греда Дани Мартин заби топката във вратата след силен удар с глава.

Остана време и за трети гол, като в 86-ата минута Мазир Сула вкара с удар по земя. "Моряците" можеха да вкарат и още до края, но направиха пропуски, като и гредата ги спря.