Националният селекционер на България Илиан Илиев сподели очакванията си за мача с Танзания, който ще се играе в петък.

Двубоят от последната приумица на ФИФА - FIFA Series в Азербайджан, е от 15 часа наше време, пряко по БНТ 3 HD. А 3 дни по-късно България ще играе и срещу домакините на минитурнира.

Илиев бе категоричен, че няма да се гони единствено резултат, а ще настоява това да стане с добра игра.

"Всички футболисти са здрави, нямаме проблеми в последните дни с изключение на тези, които отпаднаха от групата. Гледахме отбора на Танзания. Със сигурност не са известни на публиката, но се запознахме с тях. Играха на последното африканско първенство. За тях е възможност да се покажат в Европа, защото всеки о ттях очаква трансфер в Европа.

Трябва да подходим сериозно в мача - най-малкото от уважение на противника. Като състав няма да бягаме от това, което бяхме последните два мача. Ние трябва да покажем игрово по-добро лице, независимо от противника и независимо, че няма да има атмосфера, както беше последния мач.

Първо мислим за този мач, за Азербайджан ще мислим после. Първо трябва да излезем и да покажем добра игра и да победим Танзания. Ако не правим това, което правим на терена и излезем да играем само за резултат, е проблем", завърши специалистът.