12-тия месец в годината съвпада с тръгването на сайт за хазартни залози номер 12 у нас. БетМаркет стартира в края на месеца, а Коледните празници могат да донесат сериозни награди за първите регистрирани потребители в сайта.

Фирмата обещава да раздаде 50 000 лева на най-нетърпеливите си клиенти. При това, наградите не са обвързани с депозит или игра в сайта.

Какви са правилата на играта?

В нея може да вземе участие всеки пълнолетен български гражданин. Всяка БетМаркет точка ви дава шанс за едно участие в тегленето. Ако си направите регистрация в сайта, вие автоматично получавате 10 точки. Това обаче трябва да се случи в периода преди самото тръгване на букито. Казано с точни думи - до 23-ти декември. Ако искате да натрупате още шансове за печалба, може да изпълните и другите BetMarket задачи. Това би увеличило шансовете ви за успех, но пък наградите могат да бъдат ваши и без направен депозит.

Какви са наградите?

928 награди очакват своя нов притежател. Всички те са парични. Пирамидата на BetMarket bonus 50 000 лева изглежда по следния начин:

500 печеливши ще получат по 20 лева

300 награди ще дойдат под формата на 50 лева

Имаме още 100 награди по 100 лева

25-тима човека ще бъдат зарадвани с по 200 лева.

Големите награди са: 1x1000 лева, 1x 3000 лева и 1 x 5000 лева.

Всички късметлии ще бъдат изтеглени в деня преди коледните празници - 23-ти декември, когато стартира и самият оператор.

Защо да участвам?

Отговорът на този въпрос е много семпъл - не губите нищо. Талони за участие се печелят след завършване на регистрационния процес. Тоест, вие имате шанс да вземете пари без да сте вложили нито една стотинка. Да, BetMarket е хазартен сайт, при това доста добър, но първоначалната бонус игра не е точно за хазартни личности. В нея могат да участват всички пълнолетни български граждани, дори и никога през живата си да не са пускали тото. И не на последно място, спечелените суми не са свързани с условия по превъртане. Взимате парите и може спокойно да напуснете сайта, без да сте обвързани с конкретни условия.

Какво може да ни задържи на BetMarket bg?

Сайтът предлага всички добре познати ресурси, с които ни привличат и другите конкуренти - качествена селекция от спортни залози с всевъзможни пазари от залози и богат репертоар от слотове и казино игри на живо. Те са гарнирани с прекрасни промо оферти и още много бонуси. Това, което отличава BetMarket от останалите хазартни оператори е добре развитата селекция с Бинго игри. Тя далеч не е случайна. Фирмата, оперираща BetMarket онлайн тръгва точно от този занаят и то преди почти 25 години. Зад гърбът ѝ са редица зали за бинго и слот игри из цялата страна. По този начин, онлайн бингото ще получи най-после заслуженото внимание, което му се отдава сред младото поколение в Западна Европа и Северна Америка. В сайта на новият букмейкър се предлагат бинго игри с прогресивни джакпоти - иновация, която трябва да ни даде нов хоризонт от възможности за поставяне на залог.

Кога тръгва BetMarket bg?

Официалният лиценз от НАП бе издаден още в средата на месец ноември. В последните две седмици пък вече е в ход и масираната маркетингова кампания на фирмата. Все още няма официална дата за тръгване, но в сайта може да бъде намерена информация за тегленето на голямата томбола от предварителните регистрации. Печелившите ще бъдат изтеглени вечерта на 23-ти декември, което вероятно означава, че ще могат да изиграят своите средства още по време на коледните и новогодишните празници.


Материалът е предоставен от BetMarket