Официалната фенска организация на унгарския национален тим "Hungarian Fanatics", излезе с поредна позиция след окончателното решение европейската квалификация да бъде играна в София и без публика.

Това бе организацията, която реагира гневно на първоначалното преместване на мача в Пловдив, но засвидетелства подкрепа към българските фенове в протеста срещу БФС, а след това и хора от фенската организация изразиха желание да присъстват на самия протест край стадион "Христо Ботев".

Унгарците отново коментираха ситуацията около европейската квалификация като написаха, че никой не заслужава подобно управление, а абсурдът около мача не се случва дори и в африканските страни.

"Два дни преди мача, все пак се реши къде ще се проведе България - Унгария. Остава първоначалното решение и мачът ще е в София.

Малко от нас тръгват на път и ще гледат мача в столицата им. При интерес не се колебайте да ни пишете.

Нека подкрепим българските фенове, защото на това дилетантно ръководство не му остава много. Една държава членка на ЕС трябваше да се погрижи за своите привърженици, както и за тези на гостуващия тим.

Никой не заслужава такъв футболен съюз. Това вероятно не се е случвало и в африканските страни", написа организацията.