Комично видео от часовете преди мача между Унгария и Португалия се появи в социалните мрежи.

Двубоят на "Пушкаш Арена" в Будапеща бе спечелен с 3:0 от защитаващите титлата си португалци, а звездата им Кристиано Роналдо счупи куп рекорди.

Това бе петото му участие на еврофинали, като също така той се разписа на пети поредни еврофинали. Все неща, които никой друг не е правил. Освен това Роналдо изпревари Мишел Платини като голмайстор №1 на Европейските първенства.

Въпреки десетките му постижения и световна слава, Роналдо имаше своите препятствия при пристигането си на стадиона в Будапеща.

В плъзналото видео се вижда, как един от служителите на стадиона гони Роналдо, за да се увери, че футболната суперзвезда има нужния пропуск, а не е някой натрапник. Не е ясно дали служителят изобщо е разпознал, че това е Роналдо, но е факт, че показа изключителен професионализъм, изисквайки пропуск дори от звездата на португалците.

Може би за него и всичките му сънародници щеше да е по-добре Роналдо да не бе на "Пушкаш Арена" въпросната вечер, защото с двата си гола той бе основната причина за унгарското поражение.

Подобен комичен случай имаше преди няколко сезона на Australian Open, когато служител доста съвестно изпълняваше задълженията си и отказа да пусне самият Роджър Федерер в съблекалниите, защото Маестрото бе забравил пропуска си.