Ето и какво заявиха част от управниците на различните клубове на пресконференцията след тегления жребий, цитирани от livesport (по реда на изказванията им):

Трифон Попов (президент на Литекс): "Литекс е безспорен фаворит, няма две мнения по въпроса. Доволен от жребия, който бе изтеглен, като имаше и доста по-тежки варианти, които можеха да ни се паднат. Надявам се да стане хубав мач и да продължим напред в състезанието. Повтарям – доволни сме, защото се приемаме за фаворит".

Атанас Узунов (изпълнителен директор на Локомотив Пловдив): "Този път изтеглихме отбор по-дълбоко от урната. Иначе сме късметлии, но в случая не съвсем. Единственото ни предимство е, че ще бъдем домакини. Дано да стане дерби-мач, за да зарадваме феновете с атрактивен футбол. Жребият е такъв, трябва да го приемем. Нямаше кога да говоря с Велев, жребият току-що свърши, но мисля, че е останал доволен".

Константин Баждеков (изпълнителен директор по финансовите въпроси в Левски): "Пак сме гости, което не ни радва особено много. На мачовете в Пловдив винаги има подходяща атмосфера. Иска ми се ние да сме по-добрият тим и да продължим напред. Това е съвсем естествено. Не мога да коментирам това, че Септември се падна на ЦСКА. Всеки би искал, ако може да избира, да се изправи срещу отбор извън "А" група, но трябва да се съобразим с изтегления жребий. За това какви ще са ни претенциите за дата какво трябва да ви отговоря? Моля ви, задавайте сериозно въпросите си", недоволстваше Баждеков.

Димитър Димитров (административен директор на ЦСКА): "Ако кажа, че не сме щастливи от факта, че ще играем срещу Септември, значи бих ви излъгал. Чувстваме се късметлии. Даже преди началото на тегленето се обърнах към колегата от Симитли и го питах готов ли е да ни приеме и той каза "да". Благодарим на късмета си".

Методи Стойнев (изпълнителен директор на Септември): "Приемаме това, което стана. При тези силни отбори Септември не би трябвало да има предпочитания. Надявах се на домакинство на Ботев, те са си ми любим отбор, но това така и не се случи. Доволен съм от жребия. Това е“

Методи Томанов (главен скаут на Лудогорец): "Кратко и ясно – надяваме се по-добрият да победи. Публиката ще ни гласува доверие, в това сме сигурни".

Генерал Йордан Димитров (изпълнителен директор на Миньор): "Труден съперник ни се падна. Надявам се, че ще се представим достойно срещу Литекс. Безспорно те са фаворит в този сблъсък, все пак са шампиони. Надявах се на домакинство за този четвъртфинал, за да напълним стадиона, но не се получи. Рано е да давам прогнози как ще се представим, нека първо мине зимната подготовка. Надявам се, че ще се получи добър мач. Тепърва ще мислим за селекцията, ясно е само, че Васил Божиков преминава в Литекс".

Марин Бакалов (изпълнителен директор на Ботев): "Тежък жребий ни се падна. Трябва да играем срещу един от най-добрите отбори в "А" група. Лудогорец определено изигра силен полусезон и заслужено е на първо място. Хубавото за нас е, че ще стартираме 2012 година с пълен стадион и несъмнено атмосферата ще е страхотна, а не се и съмнявам, че ще се получи и хубав двубой. И двата отбора се стремят да играят атакуващ и хубав футбол. Днес тренират момчетата за последно, от утре са почивка. С Милен Радуканов тепърва ще обсъдим селекцията. Определено при Милен има подобрение в нашия отбор, върнахме си желанието за игра и вървим напред".