Съдийската комисия към БФС назначи столичанина Александър Костадинов за арбитър на срещата. Наставникът на "акулите" гласно обяви, че отборът му винаги е готов да играе срещу 14 души, визирайки 11-те футболисти на съперника и съдийската бригада, предаде Novsport.

"Очаквам Левски да е с много различно лице от това, което беше в последните мачове. В никакъв случай не можем да подценяваме опонента, защото аз неведнъж съм казвал, че Левски си е Левски, независимо в какво състояние се намира. Това е едно име, един голям дразнител за всеки тим, но аз лично много се надявам двубоя да се реши само и единствено на футболния терен.

Ако трябва да бъда честен, много ме притеснява рефера, дори вече го казах това пред съдийската комисия, но дано да се лъжа и да има феърплей. За съжаление обаче, сме подготвени във всеки един мач да играем срещу 14 човека, така че това няма да бъде различен двубой. Наясно съм, че всеки ще гони резултата в този мач, но ако не мислим, че можем да направим дубъл над Левски, няма да сме тук.

Ще се опитаме да го направим, но дали ще успеем – това е отделен въпрос. Ние ще изградим нашата стратегия и тактика за срещата, а аз като цяло, винаги съм с нагласата да се надиграваме с опонента. Мисля, че разковничето на "Герена" ще бъде най-вече кой тим ще овладее средата на терена, защото който спечели там, предполагам, че ще триумфира в края", допълни Херо, след което бе попитан дали има кадрови проблеми за мача с Левски и дали от ръководството са поставили за цел на всяка цена участие в европейските клубни турнири:

"Да, имаме кадрови проблеми. (Димитър) Телкийски е със скъсан мускул, а (Кристофър) Уалембо и Гошо Терзиев също имат проблеми, но останалите са здрави. Колкото до това понятие на "всяка цена", аз във футбола не го разбирам, защото това все пак е спорт. Аз никога не съм казвал за даден мач, че трябва да го вземем на всяка цена, нито пък имаме подобно условие от ръководството, но все пак, нали знаете – апетитът идва с яденето", каза Димитър Димитров, а в заключение изрази подкрепата си към болния от левкемия капитан на националния ни отбор Стилиян Петров, на който ще бъде посветен и предстоящия кръг в "А" група:

"Мисля, че Стилиян Петров вече усети подкрепата в Шотландия, Англия и България, защото той има приятели навсякъде, където е играл. Това сега е една страхотна инициатива, понеже аз от личен опит мога да кажа, че подобно нещо действа стимулиращо на всеки човек и му дава увереност и нови сили да продължи напред."