Веднага след като сключи контракт със "сините", Наумовски коментира своите впечатления и очаквания. 

"Радостен съм, че идвам в най-добрия отбор в България. Всичко стана много бързо, получих предложение, на което трудно можех да откажа. Веднага се обадих на моя съотборник от националния отбор Дарко Тасевски и той ми каза, че това е много добра възможност и не трябва да я пропускам.

Дарко е много привързан към "Левски" и нещата, които ми разказа, силно ме впечатлиха. Последните четири години играх за "Динамо Букурещ", преди това в "Работнички", а съм юноша на "ФК Скопие"," заяви  25-годишният македонски страж. 

"Моето внимание вече е насочено само към изявите ми с екипа на "Левски". Знам колко важно е да тръгнем добре в първенството, да спечелим вечното дерби, което е другата седмица, за да радваме нашите фенове. Надявам се още през първия сезон да спечеля титлата на България и Купата на страната", допълни той. 

Контузията на Пламен Илиев принуди "сините" да търсят нов вратар.

Кристиян Наумовски е роден на 17 септември 1988 година в Скопие, като в последните 4 години се е подвизавал в "Динамо Букурещ", а в момента е свободен агент. В кариерата си стражът е пазил още за Работнички Скопие.

188-сантиметровият македонец има 13 мача на младежкия национален тим до 21 години на югозападната ни съседка, а също така има зад гърба си и 5 мача за представителния държавен тим.