Преди няколко дни Фъргюсън неочаквано призна, че "няма проблем Бербатов да премине в ПСЖ". Още по време на интервюто обаче останаха съмнения дали шотландецът разбира правилно въпросите на руса репортерка, която видимо изпитваше проблеми с английския език.

"По време на цялото интервю сър Алекс искаше да му повтарят въпросите. Трябва да гледаме комично на тази ситуация", каза Емил Данчев пред btv.

"Публикациите в пресата не са никак приятни, но Митко е наясно, че това е част от играта, че това е част от живота на един успял човек, който е на върха на развитието в професията си. Митко отдавна е свикнал с това", увери още футболният импресарио.

"Преговорите за нов договор с Манчестър Юнайтед предстоят в рамките на тази календарна година. Тези, които познават Бербатов знаят, че парите не са водещи, те са най-малкото нещо, което го интересува. Митко каза своето желание, то съвпада напълно с желанието на клуба.

Бербатов ще продължи кариерата си в Юнайтед, без значение какво се пише по медиите", каза още Данчев, цитиран от ТопСпорт.