Любопитно е как двама мъже винаги ще намерят начин да вкарат 22 жени в играта(нямаме нищо друго предвид), макар и да е само в Game ON, и само футболно-виртуално. Форматът, в който хората са такива, каквито са и не се взимат много на сериозно ни събира с баш майстора на автомобилите - Филип Лазаров, когото всички познават като Филип от Bri4ka. 

Би било клиширано да кажем, че Филип е израснал с бензин в кръвта, но историята казва точно това. Не е и никак случайно, че през годините в ръцете му са попадали 99% от автомобилите по света. Неговата история, обаче, започва във времена, в които той е по-познат като "момчето с жетоните"

"Сега майка ми ако гледа, ще ме убие. Защото ние имахме фургон с игри и жетоните бяха безплатни - ключовете бяха в мен. Бягаше се след училище и пак се играеше - тогава бяха интересни игрите - кадилаци, динозаври... Моите детски години са много ок, всъщност. Ние живеехме в къща с огромен двор - всичко си правих. Карах колело, после минах направо към моторите, след това картинги, след това вече като по-голям - коли. После книжка и коли.", споделя с усмивка момчето, което говори с двигатели.

Мачът започва, а отборите този път са дамски - Бразилия(Филип) срещу Швеция(Деян). Оказва се, че битката ще е "на кръв", а междувременно Филип веднага намира кусур на бразилската офанзива - твърде дълги шорти. Лошо, Седларов, лошо... както се казва.

Снимка: dir.bg

И докато първото полувреме върви - къде по план, къде "високо над тополите" - Филип разказва, че бойните спортове всъщност са му по́ на сърце.

"Втори клас още започнах да тренирам - първо таекуондо, после карате. После ходих по състезания, чупил съм си ръцете по състезанията. Тогава беше важно да имаш чест и да си уважаваш треньорите. Сега вече не им е важно на децата."

Снимка: dir.bg

Важно е обаче да отбележим, че спортната култура на Филип не е за подценяване и, макар да не се е занимавал професионално с футбол, историите му от терена могат да се мерят с тези на националния отбор, да кажем. Не, че е трудно днес да се мери някой с тях - нали..

Снимка: dir.bg

"Събирахме се, ритахме си, човек и един път ама ми идва - страшна! И оттам почти със задна ножица и направо разпуках вратата. И тия ми се сърдят! "Е как може в наш'та врата?!" Викам - то беше толкова красиво, как няма да го вкараш, бе човек??? Значи, ПАААААААА - като Пеле! Вместо да ми кажат "Евала!" - "Ние няма да ритаме повече" - викане и зяене. Викам "О, много ви е агресивен спорта."

Резултатът на полувремето е 1:0 в полза на Швеция, а Филип разказва подробно за пътя си от игрите в квартала до това да се превърне в успешен предприемач и популярна личност особено в интернет. Често го представят като влогър или инфлуенсър, а това определено не му е по вкуса.

"Нито съм влогър, нито съм инфлуенсър. Аз съм автомобилен експерт и обичам да казвам, че Bri4ka-та се занимава с абсолютно целия живот на един авотмобил".

Иначе историята му с камерата е дълга и минава през ролята на модел, превърнал се в риалити герой във формата "Островът на изкушението", за да си дойде на мястото като Фифката от Bri4ka. А този формат той сам определя като "културно, самостоятелно, информативно предаване, но чат-пат и просташко". 

Снимка: dir.bg

Защо смята, че Христо Стоичков е най-великият човек не в България, а на планетата като цяло; как в отбора му се намести "онази Гошка с 50-те милиона" и колко е на "ти" с шведския - Филип ще ви разкаже сам в новия епизод на Game ON.