От едната страна на екрана е Диего Армандо Марадона. От другата - също. Да, точно така, не ви се привижда. Преди 15 години легендата направи интервю със себе си в предаването "Нощта на десетката". Интервюиращият Диего беше с костюм, докато този, който отговаряше на въпросите - с дънки. И до днес в Аржентина смятат това за един от най-успешните моменти за местната телевизия, а след вчерашната смърт на Марадона, побързаха да припомнят за тази случка.

Запитан какво би казал на Марадона на гробището, Диего отговори следното - "Благодаря ти, че игра футбол. Защото това ти носеше най-много радост, свобода. Сякаш докосвам небето с ръце. Благодаря на топка! Да, Бих искал на надгробната ми плоча да пише "Благодаря на топката!".

Марадона споделя още, че му се иска тогавашната му съпруга Клаудия да му каже "Макар да си мъртъв, аз още те обичам". Както и дъщерите му.

В интервюто Дон Диего говори още и за пороците си - "Съжалявам, че съм карал родителите си и семейството си, всички тези, които ме обичат, да страдат. И че не съм давал 100% на футбола. Защото отдавах повече внимание на кокаина и вие го знаете добре. Дрогирахме се и консумирахме, а след това излизахме на терена".