Срещата е от 18:00 часа и ще се играе в "Арена Самоков", а цената на билетите е 3 лв. Отново за феновете от Дупница ще има организиран транспорт. Рейсовете тръгват в 15:00 часа от Спортната зала в Дупница, като отиване и връщане до Самоков ще струва 2 лв.

Аркас са в България от понеделник. Турският отбор е отседнал в Боровец.

Двубоят е от много голямо значение и за двата тима и те ще се стремят към трите точки. Дупничани загубиха шанс да продължат напред в Шампионската лига, но ако победят с 3:0 или 3:1 съхраняват надежди на пролет да играят във втория по сила клубен турнир в Европа, този на CEV. Аркас пък се нуждаят от трите точки за да съхранят надеждите да продължат да играят в Шампионската лига, пресмята "Е-79".

Старши треньорът на нашите момчета Найден Найденов е надъхал отбора за победа. Волейболните ни шампиони имаха доста време за почивка след мача с Нолико, тъй като нямаха шампионатен мач и ще излязат със свежи сили срещу турците. Найденов отново бе категоричен че Аркас е съвсем преодолим отбор.

В тима на Марек Юнион-Ивкони няма контузени, и всички са с настройка да завършат с победа дебюта си в Шампионската лига. Дупничани са подготвили и изненада за най-верните си фенове, които дойдат да ги подкрепят в залата в Самоков. Календарите на шампионите за 2013 година вече са отпечатани и те ще ги раздадат на дошлите да ги подкрепят в залата, съобщи ТопСпорт.