Това пише в днешния си брой швейцарското издание "Блик".

Според медията, юношата на Славия е загубил топката при единоборство с Тиесон, а след това изритал съотборника си, който пък потърсим сметка на Рангелов за грубата му постъпка. Впоследствие 29-годишният нападател изпуснал нервите си и забил главата си в лицето на защитника, който паднал на земята, превивайки се от болка.

След обстоен преглед при клубния лекар се оказало, че предните зъби на Тиесон са пукнати.

За момента съдбата на Рангелов остава неизяснена. Засега той е спрян от тренировки. Клубната управа ще заседава за евентуални допълнителни санкции.

Припомняме, че Митко е подложен на постоянни критики от страна на медиите за многобройните си пропуски в двубоите на Люцерн, включително и няколко изпуснати дузпи, като едната дори коства участие на швейцарците в групите на Лига Европа. До този момент нашенецът е вкарал само един гол в 12 мача в първенството, а след тази постъпка бъдещето му става все по-несигурно, предаде Novsport.

Нападателят реализира и много важно попадение за националния отбор на България. Той се разписа в световната квалификация срещу Дания, която се игра в София и завърши при резултат 1:1.