През първото полувреме гостите от София доминираха и положенията се редяха едно след друго. Още в 8-та минута испанският голмайстор на "сините" Антонио Аниете излезе сам срещу вратаря на пловдивчани Теодор Скорчев, но стреля в тялото му, съобщи БТА. 

В 18-та минута полузащитникът на гостите Владимир Гаджев преодоля няколко защитници на "Локомотив", навлезе в наказателното поле и отправи опасен удар, но вратарят Скорчев успя да избие в корнер. В 42-та минута пък след продължителна атака на "сините" Луис Педро, Либан Абди и Антонио Аниете стреляха на три пъти опасно, но или вратарят Теодор Скорчев, или защитниците пред него избиваха.

В 59-та минута капитанът на "сините" Владмир Гаджев вкара изключително красив гол - Гаджев прокара топката между краката на Ванчо Траянов и от границата на наказателното поле, макар и под ъгъл, с техничен фалцов удар с левия крак изпрати топката неспасяемо в мрежата на Теодор Скорчев - 1:0 за "Левски".

До края на мача и двата отбора предложиха интересни моменти на зрителите на стадион "Локомотив", но последният съдийски сигнал на Ангел Ангелов прозвуча при резултат 1:0 за "Левски".

Вижте класирането и програмата в "А" група