Треньор се извини на майка си за ругатни в ефир

14 ноември 2017 Редактор: Динко Гоцев
Виж 1 снимка
Сн.: Getty Images/Guliver Photos
Еди Джоунс ще се държи прилично занапред, за да не разочарова мама
Еди Джоунс, селекционерът на Англия по ръгби, изживя тежки моменти след победата на отбора му над Аржентина с 21:8.

Треньорът, който е австралиец по рождение и легенда в играта, бе уловен от камерите да използва груби думи и ругатни заради слабата игра на отбора. И Еди си получи заслуженото на следващата сутрин...

"Мама ми се обади по телефона - каза Джоунс на пресконференция в деня след мача. - Тя е на 93 години, но продължава да е безмилостна, когато ругая. Направо ме унищожи по телефона.

Чувствах се страшно гузен, извиних се няколко пъти и обещах никога повече да не го правя. Загубих контрол, защото бях разочарован от нашето представяне."

Еди е грамаден мъжага и човек би каза, че такава реч е типична за него.

Но явно в семейството му е наложено добро възпитание и възрастта няма значение, нито обстоятелствата, при които е използван грубият език.

Порицаването от мама е задължително!
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкциониран заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?