Адриан Андреев тръгна с победа на двойки на “Orange Bowl“

7 декември 2017 | Източник: Novsport
Българинът си партнира с казахстанец
Адриан Андреев се класира за втория кръг в надпреварата на двойки в 56-ото издание на “Orange Bowl“ - световното индивидуално първенство за юноши и девойки.   16-годишният Андреев и партньорът му в турнира Достанбек Ташбулатов от Казахстан победиха с 6:4, 6:0 Адмир Календер (Хърватия) и Валентин Ройе (Франция).   На осминафиналите Андреев и Ташбулатов ще играят срещу първите поставени Николас Меджиа от Колумбия и Юсунг Парк от Корея.   Предната седмица на турнира „Еди Хер“ Адриан и тогавашният му дуетен партньор Киинан Майо от САЩ победиха тази двойка на четвъртфинал.   Участието на Адриан Андреев на поредица турнири в САЩ, сред които “Еди Хер“ и “Orange Bowl“ се осъществява с подкрепата на Българската федерация по тенис.  
Стани фен във Facebook

АНКЕТИ

18 Март 2018

Трябва ли нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга да бъде санкциониран заради навика си да празнува своите голове с жест "прерязано гърло"?

Резултати
01 Март 2018С коефициента на кой отбор ЦСКА-София трябва да бъде допуснат от УЕФА да участва в европейските клубни турнири? 05 Декември 2017Справедливо ли бе решението на МОК да отстрани Русия от участие на олимпиадата в Пьончанг 2018, допускайки само отделни руски спортисти да се състезават под неутрален флаг?