Успехът е седми пореден за "Оклахома", който утвърди тима на второто място в Северозападната дивизия.

Кевин Дюрант достига границата от 30 точки за 12-и мач този сезон и е най-резултатен в лигата със средно 28,6 точки на мач.

"Портланд" измъкна драматична победа срещу "Кливланд" със 119:116. Тройка на Деймиън Лилард 0,4 секунди преди сирената донесе победата на "Портланд". Лилард завърши с 36 точки, от които рекордните в кариерата му осем "тройки".

Андре Игуодала се завърна в игра за "Голдън Стейт", след като пропусна 12 мача заради контузия и помогна на своя отбор да спечели срещу "Ню Орлиънс" със 104:93.

Игуодала записа само 2 точки и 2 асистенции за 17 минути игра, но присъствието му мотивира съотборниците му за победата. Стивън Къри бе най-полезен за "Уориърс" с 28 точки и 12 асистенции. "Голдън Стейт" контролираше целия мач, като след третата част водеше с 26 точки.

"Лос Анджелис Лейкърс" завърши серия от четири гостувания с победа над "Мемфис" - 96:92.

Кобе Брайънт вкара рекордните си за сезона 21 точки и допринесе за успеха на "Лейкърс". Пау Гасол също отбеляза 21 точки и добави 9 борби за Ел Ей. Зак Рандолф завърши с "дабъл-дабъл" - 18 точки и 16 борби, но това не помогна на "Мемфис", който губи четвърти пореден мач, съобщи БТА.