На Острова: Унижение за Юнайтед и Сити

2012-та подрани на Албиона, съкруши лидерите и фаворити за трофея във Висшата лига - градските съперници от Манчестър.

Обратно в новината

Коментари - На Острова: Унижение за Юнайтед и Сити | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това показва само , че МЮ или друг, така да го наречем "Гранд" или някой "велик" футболист не е толкова велик,колкото хората си го представят.всъщност представата се базира на понякога журналистически лигавщини. Е и за нашия изменник Бербатов понякога медиите хистерясват и оглупяват.точно по български...

Ех, безмозъчно създание, как успя да измислиш толкова сложна мисъл? Трябва да си съвсем слънчасъл или са ти дошли много ракиите, за да сътвориш тази помия за Бербо. Абе, Охо-Бохо, иди в Шри Ланка, Нова Каледония, дори на Фолклендските острови - и там ще разбереш, че името на България се свързва с Митко, но явно ти не си от тук, а си от някое Сомалийско гето - марш обратно там, зарий се в калта и не се показвай навън...

"Късно снощи земетресение с магнитут, подобен на този, който удари Япония през март тази година, удари английския футбол. Лидерите и основните фаворити за титлата в Премиършип..." Това само идиот от класа може да го измисли! Дано му се случи на него това, дето се случи на Япония, а не един един-два отбора да загубят... за да разбере разликата. Знам, че няма да го публикувате, за да защитите ИДИОТА

Е, каквото и да кажем, все ще е вярно! Ето го резултата от подценяването на Бербатов, високомерното и подигравателно отношение към един талантлив и качествен футболист - за жалост не англичанин! Апропо, къде са миризливите порове, чието единствено удоволствие е да плюят по Бербатов! Явно не са българи, а долнопробна сган, раздирани от злоба и завист комплексирани неудачници!

Те хората защо развяват жълтозелените шалчета? Защото собствениците искат само да взимат без да дават, нещо като нашите монополисти. И не дават пари за привличане на класни футболисти, те имат 1 но го държат резерва а защо ли.

Миналия сезон МЮ станаха шампиони благодарение на Бербатов. През този сезон ще гледат шампионската титла през крив макарон.

Не се смейте.Това си го знаехме отдавна,само ръководството на клуба не го знаеше,ама Базел им го каза.Тактиката да биеш само със 1:0,ТАКТИКА НА ШАМПИОНА,тъка ни лъжеха българските коментатори платени от незнам си кой?Да ама ние не им вярвархме.Ето я истина.Игра в Лига Европа.Рио иска да спечели лигата.Крайно време е да го пратят в отбор който и догодина пак ще играе там.Еванс и Чичирито някаде на Арабския полуостров да им се радват феновете.Ашли много се старае но толкова си може.Рууни е затънал в хулиганските прояви и не се знае дали пак ще стане футболист.И т.н.....

Бербатов, ти защо се контузи, бе?

От няколко години Юнайтед върви надолу дано това да е дъното макар че лично аз се съмнявам САФ е станал прекалено горделив и отбора го кара по инерция вече 2-3 години.

Английският футбол е много зле! Напълни се с богати лигльовци, а не играчи !

Тъп отбор, безмозъчна игра, с тъп треньор, нищо креативно...

Не бързайте с прогнозите, новобранки. Мачовете още не са свършили. В живота всичко е възможно освен едно. Мен ме е яд повече от всички и бях решил да си трая, ама като видях Весито от Острова...Ще се видим напролет, живот и здраве.

Благодаря на Руни,че отмъсти за Бербати,макар и без да иска!

Естествено,че пак Бербатов е виновен-защото не е играл.

жалко за берба, ако беше играл по-начесто може би нямаше да се стигне до тука...

ИЗвади късмет Митко Бербатов, че не игра! Иначе за отпадането щяха да изкарат него виновен и да го порицават до края на кариерата му! Ще видним сега дали ще има последици за някой от игралите нападатели, вероятно не, те са богове - Рууни и компания.

Това все някога щеше да се случи. Великият стратег се препъна. Съра трябва да се пенсионира!!!

Пада му се на Съра!!!

Бербатов е виновен

Хак им е! Нека се тръшкат сега, като не пускат Бербатов да играе!!

Бербатов, проклетнико! Ти си виновен! Как не те е срам, бре? Как може да изложиш така Фърги и великият му екип присмехулници, които ти се подиграват зад гърба! .... Нищо, че не игра вчера! Виновен си!