Коментари - Бербо попадна в разширения състав на Юнайтед | Корнер.dir.bg
назад

Бербо попадна в разширения състав на Юнайтед

Българският нападател Димитър Бербатов попадна в разширения състав от 22 футболисти на Манчестър Юнайтед за утрешното гостуване на предпоследния Уигън от 33-ия кръг на английската Висша лига.

Обратно в новината

Коментари - Бербо попадна в разширения състав на Юнайтед | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 12

браво бе голямо постижение браво. сигурно ще боядисват пеиките та флегмата стана мястото ти е у пирино при мама

Истината е, че шотландеца има проблеми с простатата и наглостта на Данчев му дойде малко в повече. Цялата тая гавра е за да направи показнос Митака, че никой футболист не бива да се самозабравя пък било то и най-скъпата придобивка. Ако го беше играл "аз съм признателен за жеста на Съра при купуването ми", а не "аз съм звездата - дайте още пара" Бербатов щеше да стане легенда.

smirn0ff

тук съм съгласен. и аз мисля, че на данчев мераците за пари отрязаха мястото на Бербатов в отбора ...

КОНГРАЧУЛЕЙШЪН! :)

абе направо се подиграва с Митко него пусна есента да си ходи а казваше как бил нужен на МЮ а щосе отнася за мексиканчето колко милиона са Мексико една четвартг да си купят фанелки и трансфера е избит това е иначе нищо не играе просто всичко е ПАРИ

тва си е постижение ...

Защо смяташ, че го "унижава". В крайна сметка той е треньор и той решава кой да играе и кой не. Кой му върши работа за конкретен мач и кой не. Куци коне, избити атоми, старци, леваци, десняци.... грозен футбол, хубав футбол - прави ли ги за 20 път шампиони - прави ги. Доказва ли, че може да го постигне с най-слабия отбор на МЮ, който е тренирал - доказа. Справя ли се с най-скъпата селекция и конкуренция в лицето на Ман Сити с попълнения на цена от има няма 30 милиона - справя се! Ами ако точно това е искал да покаже и постигне човека? Ей на и да не си го е заявявал открито това става! Да не говорим, че Бербо вече е казал, че няма да е футболист на Ман Юнайтед - защо да го пуска, има състав за следващата година да обиграва. Ами някой по паметлив, що не се сети какво стана с играчи като Анди Кол или Дуайт Йорк, или Ван Нистелрой, къде, къде по-големи голмайстори от Берба, ами Тевес, Роналдо, Бекъм и т.н.... Има нещо много просто в този отбор, което не зная що не разбирате - докато той е треньор, той е отбора, а всички други играчи са просто средство, с което постига целите си! Простичко е, нали?

Тая година съдиите ще направят Юнайтед шампион, а не САФ или "звездите".

Прав си, много си прав...единственото тъпо нещо в цялата картинка, е че Съра не го пусна (Бербатов) да си ходи в началото на сезона. Което е малко пренебрежително, на фона на миналогодишното представяне на Бербатов с което МНОГО помогна за 19-та титла. А и между другото Манчестър Ю са отбор за вътрешна консумация в последните години. Ако ще и 40 титли да вземат, в момента в който излязат в Европа, и най-слабите отбори си ги бият без много зор....и за това е виновен Съра с неговите велики идеи които в Англия вървят явно, но в Европа не.

+1

Защото стила на митко не пасва на стила на игра на манчестър. Там се залага на бързина, тичане и борба по терена

Късметлия!