Майкъла: Стойчо ще е герой, ако ЦСКА стане първи

Бившият играч на ЦСКА Георги Илиев- Майкъла изказа мнението си за случващото се в клуба. Според него, "червените" ще са истински герои, ако успеят да станат шампиони.

Обратно в новината

Коментари - Майкъла: Стойчо ще е герой, ако ЦСКА стане първи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В такъв слаб шампионат е абсолютно кой ще стане шампион, защото ще отпаден още във втори кръг на предварителните класификации.

Руиз

Бла, ба!! ЦСКА се откъсна и ще е шампион. Казвам това в качеството си на не привърженик на ЦСКА. А от Дира - пускат клюки и дразнения в стил булгаристанска журналистика. Христос воскресе! Да бъдем хора!!!

А ПРИВЪРЖЕНИК НА ЧЕРВЕНО ЗНАМЕ ПАВЛИКЕНИ ЛИ СИ. КОМУНИСТИ И ЧЕРВЕНИ ФЛАНЕЛКИ МНОГО ОБИЧАХА ВЕЛИКДЕН ПРЕДИ КОГАТО НЕ НИ ДОПУСКАХА ДО ЦЪРКВИТЕ , НО СЕГА СА ПЪРВИ ХРИСТИЯНИ И ВЯРВАЩИ. И ИСКАТ ДА БЪДАТ И ТЕ ХОРА, АМИ СТАНЕТЕ - НИЕ СМЕ СИ ТАКИВА. НЕ ЛЕВСКАРИ НОСЕХА ЛОЗУНГА " ХРИСТОС ВЪЗКРЕСЕ САМО ГУНДИ НЕ " АМА ДЕ АКЪЛ В НАЙ " ВЕЛИКИЯ КЛУБ "

Браво мАЙКЪЛ ти си единствения цскар който от време на време демонстрира разум, нали това не е защото за пореден път не те взеха за шеф в отбора на Партията. Извинявай !