Лео Меси е на път да счупи 40-годишен рекорд

Нападателят на Барселона и носител на "Златната топка" за най-добър футболист в света Лионел Меси е много близко до рекорда за най-много голове, отбелязани в един сезон.

Обратно в новината

Коментари - Лео Меси е на път да счупи 40-годишен рекорд | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не би Мюлер във всеки мач да е бил върха??? Меси има мачове, които винаги ще се помнят, един от тях е, когато сам разпиля Арсенал, други два са финалите на ШЛ срещу Манчестър, а за Реал да не говорим, където им е вкарал един камион голове. Уважавайте противника, когато е най-слаб, защото ще се върне много по-силен, гласеше една поговорка.За ШЛ какво ми говорите въобще, там Меси и Барса правят история, 5 поредни години полуфинал или шампион редуват, нито отличия признавате, нз тогава кое е показател във футбола, златни топки, обувки, купи или кой изглежда по-зъл, изрисуван или просто кой ме кефи повече. И аз не го харесвам много ама, знаете там за фактите, когато говорели и т.н.

Меси е доказал многократно, че е голям в големите мачове. Или смяташ Реал, Юнайтед или Арсенал за изпадащи отбори? Това че срещу Челси и ИНтер не вкара не значи нищо...пак направи толкова опасни неща, колкот други не могат и за 10 мача да направят.

choko73

Не би ли било по-редно да се смята средно на мач, като се правят сравнения? Все пак последните години се играе доста по-често от 1973 г.? Или просто като се изгуби в последните мачове от ШЛ се опитват да му вдигнат самочувствието?

точно така, прав си

"Много добър" - срещу Челси и Интер се загуби напълно, а беше на терена. Във важните мачове се разбира кой е големия. Герд Мюлер е бележел и срещу равностойните отбори, а не само против изпадащите.

Много добър