УЕФА глобява ЦСКА

ЦСКА ще има последен шанс да изчисти ста­рите си задъл­жения и да спаси ли­ценза за участие в евротурнирите в края на лятото.

Обратно в новината

Коментари - УЕФА глобява ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Батков е виновен!

нормално за прасетата пална кочина , така им се пада :)) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и при нас нещата са зле. много зле. та не разбирам защо се радваш...

Бий чорбата по главата бий ,бий , бий

Крано време е да се въведе ред във финансите на клубовете и да спрат разните ''президенти'' да се изживяват, като недосегаеми и не плащат данъци и осигуровки. Получиха повече от необходимото от държавата - аменки за милиони, неплащане, непреследване за престъпления и накрая се вижда резултата.

Днес ще излезе официално становище от УЕФА, но .... се отчаква - От къде знаеш какво се отчаква да стане днес, щом още не е излезнало становище?

Съобщили са му от "Тодорини Кукли"..

"Въпреки старанието на собствениците ..." да унищожат собствения си клуб и да се нагушат добре преди това! Тези двамата боклукчии, а и други покрай тях са най-големия проблем на ЦСКА, а не БФС или Левски ама като са тъпи кратуни да им сърбат попарата, то и в Левски е същото де, но поне са по изрядни към държавата и другите клубове.