Коментари - Бербатов мина медицински прегледи във Фулъм | Корнер.dir.bg
назад

Бербатов мина медицински прегледи във Фулъм

Димитър Бербатов мина задължителните медицински прегледи в отбора на "Фулъм" - отбора, който той предпочете.

Обратно в новината

Коментари - Бербатов мина медицински прегледи във Фулъм | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 5

В последните години няма по-добър български футболист от Бербатов. Ако някой твърди обратното,значи е объркал темата или не разбира от футбол. Нека всички подкрепим Бербатов и му стискаме палци! Той ще ни радва още! А аз ще се моля да вкара хеттрик на мю!

Той няма амбиции вече. Явно, че се е поуморил. Аз лично мисля, че Юве е крачка нагоре, но той си знае.

Имах големи надежди да гледам Бербатов в голям отбор като Ювентус, но сори....избра посредствения Фулъм, за да порита с никому неизвестни футболисти. Не можем да го виним - избра си интереса. Предпочете Лондон и твърд титуляр в отбор с малко мачове и ниски амбиции, отколкото в Юве, където ще трябва да се доказва при голяма конкуренция в отбор с амбиции в шампионска лига. Аз съм фен на Бербатов и му желая успехи...но до тук беше с големия футбол.

и аз сум фен и сум хаппъ. защото като си на з2 почти, едва ли тепурва ти се учи нов език и едва ли е толкова просто да сменя6 не само град ами и дурява. нека си гледата детето в лонднон щото света не е само соццер, момчето си мисли за будещето, което аз много уваявам. успех берба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А може да е решил на 01.02.2013 на мача Фулъм - Ман.Юн. да докаже на сър Куфелников какво е изпуснал?