Реферът Марк Холси ще дава обяснения в полицията

Реферът на дербито между Ливърпул и Манчестър Юнайтед през уикенда – Марк Холси, е пуснал жалба в полицията, разкри самият той, след като получи смъртни заплахи в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Реферът Марк Холси ще дава обяснения в полицията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мангалчестър Юнайтед все повече заприличва на Ювентус от периода 2000 г. - 2006 г., а именно - почти никаква игра и изнасилени победи с често очеизвадна реферска подкрепа... А всички знаем какво стана после с Юве. Дано и с Ман Ю да се получи същото. Това вече е просто нетърпимо за обикновенните фенове.

Тоя какво очаква? Излезе с добра печалба от мача.

Този БОКЛУК се подигра с труда на момчетата, направо се изгаври с тях. Само БОЙ за такива жалки ПЛУЖЕЦИ !!!

В последно време в редица спортове се наблюдава доста неприятно явление,което сериозно дразни публиката.Понякога се достига до момент на отвръщение от тези рефери.Нека да вземем например известната тройка ,която без никъкво притеснение може да се нарече "любовната четворка"-Алекс Фъргюсън+Мартин Аткинсън+Фил Даут+Крис Фой.Тези трима рефери с в явна подкрепа на Алекс Ф.Изглежда Марк Холси също дава сериозна заявка за отваряне на още един ъгъл в любовния квартет.Общо взето нещата ще станат нетърпими и не е дълеч времето когато публиката ще слезе на терена да търси отговорност от тези рефери.