Коментари - Лудогорец за Батков: Бай Ганьо стана Поп Кръстьо | Корнер.dir.bg
назад

Лудогорец за Батков: Бай Ганьо стана Поп Кръстьо

Ръководството на Лудогорец публикува на официалния клубен сайт обръщение към президента на Левски Тодор Батков. Собственикът на "сините" бе сериозно възмутен от съдийството на дербито с Литекс, като заяви, че се извърша геноцид спрямо клуба му.

Обратно в новината

Коментари - Лудогорец за Батков: Бай Ганьо стана Поп Кръстьо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 25

Какъв Бай, какъв Поп, много го величаете Другаря Батков, той си е Борат /има такова филмче- изтеглете си го от интернет/. Колкото пъти си е отворил устата толкова пъти се е осрал. Не мога да го разбера, за какво му е този дебел задник. Кирчо Домусчиев е тръгнал по неговия път, купил си е играчка която като я стиснеш пищи, лае и свети,още му е рано да се е наиграл.

Мое лично мнение - кога ще се оправи футболът в БГ - тогава когато се спре да се говори за и със собствениците на клубовете, а само за треньорите, футболистите и публиката. Някой някъде, по телевизиите след мач, да е чул изказвания на собствениците на Ман Ю, или на Реал или на милан, че даже и оня чичко паричко от чукотка! Няма такива. А тук Батков казал А , Домосчив казал Б, титаните се изказват титанично, Гришата строи къщички за птички и секви такива тъпотии. СЪвет -спортни журналисти (ако все още искате да сте такива, а не някой жълтури, търсещи интрига и клюка за рейтинг) СПРЕТЕ да търсите и да интервюирате некви нискочели личности именуващи се собственици. Търсете новините и мненията от важните хора - играчите,тренерите и публиката а другите - да го д...хат. Забравете ги! Когато в интервютата има повече мнения на треньори и играчи ще е по интересно от тъпите закачки между Ганьо иведик, буклуджията и секви измекяри!

Абе много история и литература в този футбол

Прави са,но само донякъде. Дали в делиормана са чували,че Поп Кръстю НЕ Е предал Левски(доказан исторически факт!)-Едва ли-хората лижещи на Боко задника няма как да знаят...Откъде толкова интелект?А инак и Батков е прав-ще падне ГЕРБ от власт и бавно,но сигурно ще западне и Домузчиев и Лудогорец.

ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА...

Ах колко е жалко да си Лефскарин. Ядеш бой и са ти наакани гащите, но скачаш като някоя маймуна и се биеш в гърдите. Мисля че именно защото сте такива ограничени тъпани, напълно си заслужавате Патков, тъй че радвайте му се и си гледайте слабите мачове в интернет. А ако някой от вас има достатъчно акъл, може и да се замисли защо в клуба няма приходи от ТВ права, когато се радва на Батков. Защото истината е, че инициативата на футболните клубове е правилна и е в интерес на българския футбол. Ама кво да прайш двама българи дружина, трима българи чета с предател. Мърша,

Че тая мутра Домузчиеф ли ще ми казва кой какъв е. Бокльо.

колко много истина в толкова малък текст... браво Лудогорец!!!

Това беше велик ход на Левски. Предаването онлайн предизвика бързо подписване на договор за телевизионни права, а тъпаците от Лудогорец се изживяват като свине в случая.

"Левски" го има вече близо 100 години и винаги ще го има."Лудогорец" ще са фактор за някоя и друга година докато поизперат още пари и след това никой няма и да чуе за тях... Имам само един въпрос: колко от футболистите им в момента са от школата на "Лудогорец"? ... Смешници, къде сте се разбързали.... селска работа... Никой няма да ви помни...

Какво пречи че го излъчвал онлаин,още по добре даже така показва на телевизията че може и без тях ,селяни прости от лудогорец.УМРЕТЕ СЕЛЯНИ....

точна статия за Ганьо

Абе тия от Лудогорец, първо да поиграят футбул и след 50 години да дават акъл.Това, че са взели една титла в едно мътно време на практика нищо не означава.Не е ясно, дали ще има и отбор Лудогорец след 5 години примерно, та айде по - спокойно

след 5 години не се знае дали ще има Левски, балък

Я по-добре прочетете българската история (въпреки етноса си живеете в все пак България) Отдавна вече поп Кръстьо не е синоним на предателство, но тъпите турчета от де да знаят?

Ние понеже сме умни, а турчетата тъпи, затова са ни шиб..ли 500 години.

баи ганио во веки в подуене. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тези провинциялни помияри от лудогонец за какво се мислят че са? заядливия тон и оскарбителните квалификации са достатачни за сезиране на прокуратурата. ако батков е баи ганио те за настрадин ходжа ли се имат. турски мекерета, позволяващи си да оплюват великя левски, макар и индиректно. марш в анадола манафи скапани.

Ivo

лудогорец знаем че се финансира от турската мафия в българия, така че ако батков е баи ганио то собственика на лудогорец е реджеп иведик.

asen

Кои сте вие? Собственост на един "приватизатор", който не ще и няма как да иска да се излъчват мачовете на селския му клуб, защото ще лъснат и "ферплея" и уговорените мачове и т.н.

Кой е Батков ? Бивш висш шеф в ДКМС , син на члена на Политбюро отговарящ за връзките на България с КГБ. Айде да не си говорим за това кой кой е в БГ футбола...

Батков не е образец на президент на клуб, но все пак удържа Левски в едни много трудни години, което не е малко.Достатъчно е да се види ЦСКА, Славия, Локо и прочее в какво състояние са, така че в крайна сметка човекът добре си върши работата. А за Лудогорец това е само една година, та има време

Mного точно казано !!! Ама каквито им футболистите такива и президентите ... тъпи и куци.

АБЕ ПАЛЯЧОВЦИ,ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ ЧЕ ИГРАЕТЕ "ФЕРПЛЕЙ".А КОЛКОТО ДО БАТЕ :НЕ ДЪРПАЙТЕ ДЯВОЛА ЗА ОПАШКАТА ,СПРАВКА ЛИТЕКС!