Левски отписа реванша с Тампере

Ръководството на Левски Волей отписа реванша с Иску Волей (Тампере) и предпочете участие в третия по сила евротурнир - "Чалъндж къп".

Обратно в новината

Коментари - Левски отписа реванша с Тампере | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам подобен бакалски манталитет. Що за спортен морал и дух възпитава в младите спортисти този нещастник Мартин Стоев? А беше кандидат за националния отбор, за да печели от труда на другите.

Изключително погрешна тактика. В България, тъкмо играчите в един отбор се сработят и подготвят напълно за големи битки, по-добрите веднага се разпродават, или спонсора на отбора фалира, както се случи с ЦСКА преди две години.

Ами ако и финландците са решили да участват в другият турнир ще стане страхотен спектакъл типичен за мачовете от родното ни първенство.Но явно разчитаме, че те не са лекенца, като нашите.Това е против всякаква спортна етика и човешки морал да играеш преднамерено за загуба.Или пък ако им тръгне играта на тези, които ще отидат дали ще ги накажат с глоби за евентуална победа.Ето такива хора са шефове на федерацията респективно на Левски,а и машата Стоев които заставят състезатели да чувстват нелепо от желанието си за победа.И бъдете сигурни, че Матей е прав за всичко, което каза по техен адрес имал съм възможност да се убедя от близо за отношението на федерацията към състезателите от националният отбор дори лично съм го изпитал на гърба си в младежкият такъв.