Александров отнесе 6 мача за удара срещу съдията

Футболистът на Черно море Сашо Александров е наказан за 6 мача за удара срещу съдията Стефан Спасов по време на мача за Купата на България срещу Левски на стадион "Георги Аспарухов".

Обратно в новината

Коментари - Александров отнесе 6 мача за удара срещу съдията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе каква е тая анархия????....кой му е казал на този бунак ,че е футболист?...Да се накаже също и този който го е учил да играе и който го е пуснал на терена! Преди години даже и в селския футбол такова не си позволяваха.... ИЛИ ГО ПРЕПЕСТЕТЕ В ОТБОРА ПО РЪГБИ!

А Таско Тасков ще отнесе ли нещо за мача, който свири с Лудогорец ? Като са подали декларация за преиграване на мача и трябва да забравим случая ли ? То за това е пародия нашата АПФЛ...

dirddd@

Сашко да се връща на село, там да се блъска с магаретата и кравите ; )

Тоя тупан като не може да си намери място на терена и вечно пречи да играта ще го бутат.

Брат, ама той бутна съдията след като последния свири дузпа и играта беше спряла. Виж видеото. Тоя фудболист ли е или гладиатор?!

Такива "футболисти" са срам за отборите си. Като са му слаби ангелите - на село с кравите. Тази игра е за интелигентни хора. За съжаление пастирите в нея преобладават. Не случайно никой не ходи по стадионите. За такива "изпълнители" не си струва