Казийски няма да се връща в националния тим

Волейболната звезда Матей Казийски обяви, че не е променил решението си да не играе за България, докато няма промени в ръководството на Българската федерация по волейбол.

Обратно в новината

Коментари - Казийски няма да се връща в националния тим | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как да се обеснява,че липсва фотографята на матеъ казииски в натионалнят отбор по волеъбол??.,неговите заслуги за успехите на отбора никои няма право да ги отрича,такова поведение подсказва, че в булгаря живее култа на личноста лазароб???., смесчо е еднас личност да заличава сустезател сус световна класа, допринесул за успехите на натионалнят отбор по волеъбол.вун лазаров от руководството на волеъбола????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз съм просто фен,драги, фен ,откъде ти хрумна,че искам да ги стигна.

Mатеи заслужaва /и получава/ единствено забрава и безразличие!

Това ти го заслужаваш и ще го получиш със сигурност. А за Майтей или Радо не се тревожи. Никога няма да ги достигнеш.

Браво, Матей! Докато инженера не си отиде и не направят ревизия във федерацията - никакво връщане!

нещо много раздразнителен ставаш щом нечие мнение е различно от твоето,а?

Mомче,ти предаде отбора когато се нуждаеше наи-много от теб.Bидя се и кои пострада наи-много - твоят имидж. Bъди жив и здрав,но бг волеибола е затворена страница за теб, каквито и иницuaтиви да подкрепяш.

Нещо си много настоятелен да ти се чуе необмилсената "мисъл"

Mомче,ти предаде отбора когато се нуждаеше наи-много от теб.Bидя се и кои пострада наи-много - твоят имидж. Bъди жив и здрав,но бг волеибола е затворена страница за теб, каквито и иницuaтиви да подкрепяш.

Разбира се че Матей е прав (както между другото и Бербатов;всеки по своему).Истината и двамата я казаха - тук у нас измислени "собственици", назначени "лидери" и продажни ръководители на спортни федерации използват талантливите играчи и треньори за собственото си обогатяване и окопаване в "спортния бизнес".Няма работа в спорта "инженера" Лазаров.Ако милееше за волейбола отдавна да се беше оттеглил като зрител или като спонсор (ако имаше пари).Да ама не!Седи и цоца.Като малко прасе от свиня майка.

Браво на Матей и Радо СТойчев - мъже с принципи! За сетен път се убеждавам, че на всички нива в България отдавна некадърниците и корумпираните типове взимат връх и се смятат за велики и недосегаеми... Защо не е угоден Радо Стойчев /не само на федерацията.../: 1. Защото е кадърен и доказан професионалист. 2. Защото отстоява принципи и позиции, на които държи и в които вярва. 3. Защото самият той е принципен, отговорен и гони върховете. 4.Защото е на светлинни години в интелектуално отношение, култура и поведение от другите, които толкова "ги е еня" за българския волейбол и спорта въобще. 5. Защото знае и може. 6.Защото е с доказан стил и опит в треньорската работа и умее да гради екип. 7. Защото умее и знае как да печели! 8. Защото обича България и направи името й да звучи от най--високата стълбица на спорта - олимпийската... 9.Защото имаше чест и достойнствои и им показа как се отстоява дадена дума...10.Защото владее 6 езика и има какво да каже на тях... ДАНО ЛАЗАРОВ ВЪН!!!

Матейчо, колкото по-рано разбереш, че Радо те работи, толкова по-добре за теб.

И не само това. Незаменими няма, а годинките си вървят... и както те уважаваме,обичаме и надяваме да засилиш (но без мисъл,че само ти можеш) националния отбор, така и ще започнем да те забравяме.

извинявайте , не разбирам от волейбол ... тоя казийски кой беше не е ли възрастен вече??