Бейл: Роналдо е много по-добър играч от Меси

Нападателят на Тотнъм /Лондон/ и на уелския национален отбор по футбол Гарет Бейл каза, че португалецът Кристиано Роналдо е по-добър играч от аржентинеца Лионел Меси във всяко едно отношение.

Обратно в новината

Коментари - Бейл: Роналдо е много по-добър играч от Меси | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това което е факт,е че меси няма никакъв успех с аржентина,това подлага под силно съмнение всицките му топки,златни,тиквени,бакърени и др,,, другият факт е че катунците взеха половината си купи,след груби съдийски а ванти,срещу отбори като милан,арсенал,челси реал,интер,,,,,факт е че меси и компамия са майстори на паданията,и тренират падания и симулации,документираха го с филм.за дрога ,скоро осъдиха доктора фуентес,работил в барса,майстор на кръвния допинг,,което обеснява как 5 години са на топ ниво,на 3-4 фронта,,

златна топка не се дава за представянето в националния отбор, а изобщо. то роналдо се скъса от успехи с португалия щото. гледай повече мачове на барса безпристрастно, пасове, разнообразие с една дума - футбол, ако не го виждаш това значи нищо не разбираш. сори

Пишеш ми обЕснява и искаш да те вземат на сериозно. Как един не изгърмя с допинг за толкова години, то това не е колоездач, щангист, а цял отбор, който се гледа под лупа, постоянно. Да не би Мадрид да са по бедни или по честни да не използват допинг или по-тъпи или по какво, ама бръкнаха ви дълбоко в гъзъ катунците на мн хора и затова е всичко.

Искаш да кажеш,че в Реал Мадрид играят послаби футболисти от Иниеста и Шави?Ако съдим по трансфери Реал трябва да бъде с 16 точки разлика пред Барселона.Колкото до съпоставянето между Меси и Роналдо,виж колко асистенции имат двамата.А за приноса им в националните отбори ми кажи какво е направил Роналдо?

Как виждате Меси в отбор без Шави и Иниеста ,и в някое друго първенство.Справка световнот в ЮАР. Аз Роналдо го виждам навсякъде.

Роналдо е много, много по- ...

Бейл,много си млад за да си комплексар.Затова такива като теб ще дишат прахта зад Меси.

Многоуважаеми колега Бейл,харесвам стила,начина Ви на игра, за мене Вие сте безспорен талант и много добър футболист, но да сравнявате Роналдо с Меси,означава да се опитвате да правите релация между домашна котка и тигър.Моля Ви се ,следващия път помислете преди да бръщолевите подобни глупости.Благодаря.

Това Бейл няма да го прочете, но то показва, че ти е трудно да мислиш! Роналдо и Меси са една величина и който казва друго не е наясно с футбола!

Който има най много голове ,той е добрия голмайстор,другите отценки не са реални

Ебати наглия човек! Той за 5 години е вкарал 3 пъти по-малко голове от Меси за 1. Островитяните все повече ме изненадват с наглостта си...

Истината за Бейл е, че му се е свършила дрогата и календарът му е свършил както при Маите 12-21-2012.