Треньор на Кличко: Пулев е отличен избор за нас

Кубрат Пулев би бил отличен избор за мач със световния шампион в тежка категория Владимир Кличко, заяви Джеймс Али Башър - един от треньорите на украинеца.

Обратно в новината

Коментари - Треньор на Кличко: Пулев е отличен избор за нас | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кубрат е боклук каот човек, може да е интелигентен , но никога не би помогнал на някой ако няма полза. Вътрешно е гадняр, такъв е бил даже сега още повече си мисли че като е искарал малко пари е господ. Едно време преди да си даде колата да му я паркират плюваше на дръжката, правеше се на мнгоо важен на охраните по заведенията. абе .. боклюк.

Това което съм написал преди не е против Кубрат.Просто така е в професионалния бокс.Ние трябва да си го уважаваме и поддържаме.Той не е виновен,че и там мафията командва.

Кубрат ще победи Владимир

Успех, Кубрат! Всичко е в твоите ръце! Всички около теб, включително и Кличко, могат да се учат от твоето поведение!!! Бъди себе си, бъди световен шампион! Л.П. Пловдив

О о...профи бокс.Ха ха ха.Всяка среща е манипулирана.Единствения спорт, в който няма нужда от допинг,защото всичко се решава предварително.Е все пак в цялата история на бокса има около 30 истински мача.Но това беше отдавна.