Новият спортен министър върна казуса ”Казийски”

Казусът "Матей Казийски” и евентуалното връщане на посрещача в националния отбор на България отново излезе на преден план.

Обратно в новината

Коментари - Новият спортен министър върна казуса ”Казийски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Пред Стойчев декларирахме, че вратите на националния отбор за Матей Казийски са отворени! Но не приемаме абсолютно никакви условия от негова страна! Той е един евентуално състезател на националния отбор." Кои сте вие, ве? Вие от ръководството сте най-лесно заменими!!! Не вие печелите мачовете! Печелят ги момчетата, които играят със сърце!!! Ако играчите ви кажат да ходите на ръце, ще ходите на ръце!!! Май се самозабравихте от далавери!!! Никой не ви знае!!! Всички знаят имената на момчетата, не вашите!!! Те са отборът, те са господарите, които се борят и печелят!!! Вие от управата на федерацията сте никои!!!

деер

...- лошото е и че е точната характеристика на 98% от българите живеещи в България!!!! Всички способни българи са признати в чужбина!!!!

деер

Къде е текстът преди тирето? Защо пак цензура? Къде е свободата на словото?

този един сазтезател е трикратен наидобр волеъболист на планетата првят които заработи над 1 000 000 евро сус заплата и един от трите наиголеми звезди на волеибола вув света.. е ако тои си един обикновен сазтезател защо пишат вобще вестниците за него? и защо вобще камило плачи ми званои прес 3-4 месеца да го убеди да доиде? защо и премиера му звани? това маи на един обикновен сазтезател като мене например никога несе ми е случвало.. и защо като се одрапан от отбора паднаха приходите от реклама на 1/2 от преди??

Kalin

То такъв казус няма има казуса Лазаров ако той си отиде всичко ще е наред.

Вьрнете ли Казийски ще развалите отбора.