Коментари - Левски взе много трудна победа от Литекс в Ловеч | Корнер.dir.bg
назад

Левски взе много трудна победа от Литекс в Ловеч

Отборът на Левски постигна трудна, но изключително ценна победа при гостуването си на Литекс в Ловеч с 1:2 и се изкачи на първото място в класирането на "А" група.

Обратно в новината

Коментари - Левски взе много трудна победа от Литекс в Ловеч | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 8

Цитат: Сините" бяха надиграни възпитаниците на Христо Стоичков през всички 90 минути, но с много борба, опит и на момента късмет успяха да стигнат до победата. Личи си че футболист го е писал.

link Да видим как ще накажат Левски

Не разбрах точно със какво съдията помогна на ЛЕВСКИ

Гледай повторенията и ще разбереш с какво точно е помогнал съдията на Левски.Колкото до изказванията на Боримиров и Митов личи какви професионалисти са щом казват че отбора им е играл отлично и са спечелили мача.Явно си пазят заплатите и цялата истина за състоянието на отбора ще лъсне през лятото в Европа.И интересно тогава кой ще им бъде виновен.

Аз повторения не гледам но за мача не видях нищо фрапиращо освен едно два напълно нещасни отбора ,кавото ни е и първенството.

Абе добре играят левскарите ще станат шампиони и после първия селски отбор от Швейцария вземе че ги елименира още в първа фаза на ШЛ

само ми кажи кой български отбор може да ни представи достойно на есен в евротурнирите - Лудогорец ли, ЦСКА ли, Литекс ли, Ботев ПД ли? Всички са еднакво слаби и доказателство за това е, че всички тези отбори играят колебливо и трудно си печелят мачовете срещу отбори като Локо Сф, Монтана, Ботев Вр, Пирин Гд! Та стига с това "Левски - държавен отбор"! Миналата година пак имаше директива, накрая слаби Лудогорец и ЦСКА се бореха за титлата! А преди 3 години, когато Литекс държаха съдиите и спечелиха 2 титли, нямаше държавен отбор, а? Сиктир вече! Това, което видях вчера са поредните съдийски грешки, които са просто плод на слабото съдийство в България! Но за толкова слаби отбори, такива и съдии. Може спокойно да се извадят поне 15 отсъждания, които бяха очевадни фалове в полза на Левски, които не бяха свирени. Защо? Защо, ако съдията подкрепя Левски, няма да свири очевадни нарушения на правилника от страна на играчи на Литекс? Съдиите ни са слаби, но по-слаби от тях са отборите и треньорите в първенството ни! Но последните никога не търсят вината в себе си и затова след края на всеки мач треньора на загубилия отбор прехвърля вината върху съдията! (еле пък Стоичков)

И после като излезем в Европа падаме от аматьорски отбори.На кого помогна в случая съдията.На Левски ли като сложат още една прашясала купа на рафта или на реномето на българския футбол в света.