Жозе Моуриньо подписа с Челси за 4 години

Жозе Моуриньо подписа с Челси договор за 4 години, в които португалския специалист ще вземе 40 милиона евро. Според "The Sun" Специалният вече е в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Жозе Моуриньо подписа с Челси за 4 години | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Назад към защитният и рушащ футбол - моуриньо опита с атакуващ футбол в Реал Мадрид и се провали ! Затова предпочита да играе с 11 човека в наказателното и с максимум 3 контраатаки да вкара гол, който после да пази цял мач ! Мъка за зрителя, но това е цената за комплексарщината му !

Много си прав/а! Точно така е!

усер, ти като си такъв виден капацитет що не почнеш работа в някой гранд, ами само коментираш очевидно успелите? На Моу на малкия пръст не можеш да му стъпиш, тръгнал си да се правиш на много знаещ...

ти да речем не можеш да стъпиш на малкия пръст на усер, защо го коментираш тогава??? и въобще докога с това османско, феодално ,комунистическо, и тн мислене, щом съм беден и малък нямам право на мнение, комплексариии, а мауриньо практикува грозен и досаден футбол и съвсем скоро уефа ще му намери цаката и на него и на мафиота дето го подпира (и то не само един де)

след 4-5 години никои няма да се сеща кои беше моу ,а колкото до челси-ще останат без паричките и с празни ръце-това е от моу...