Коментари - Шефът на ЦСКА: Сделка още няма, готвим се за ЛЕ | Корнер.dir.bg
назад

Шефът на ЦСКА: Сделка още няма, готвим се за ЛЕ

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов заяви, че все още няма формализиране на сделката с Гриша Ганчев за ЦСКА, въпреки че в днешния ден се очакваше това да се случи.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ЦСКА: Сделка още няма, готвим се за ЛЕ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 13

Ганчев ловко се отърва от тренерчето без да се карат, защото всички му знаем акъла на простака, нещо ми се струва, че картинката започна да се изяснява: ти иди там аз ще го купя, еее чей, че си забравих портфейла...

"...а отборът се готви за Лига Европа." Турете малко лучец, може и чесънче, лимонче в устичките и една люта чушка изодзад...за аромат.

Е,нали вчера беше казал,че вече продал отбора!?!Ало,журналистите,Вие журналисти ли сте,или сплетници-клюкари!?!

Само някой луд може да даде пари за да купи ЦСКА. Като се има предвид и това което е станало с предишен кандидат- купувач- Константин Живаго, който дал 500 000 долара капаро, а не му върнали парите 10 години- в ЦСКА е пълно с мошеници.... Стоичков ако иска да купува футболен отбор, по- добре да купи- Хеброс Харманли. Нали това е бил първия му отбор !!! А от отбор като ЦСКА, всеки милионер може да фалира. Също като завода Кремиковци. Пълна мафия. Всеки източва пари откъдето намери.

ЕЕЕЕЕ , ГОУЕМИ смешници сте.

Дръжте се мъжки както го направих феновете на Ботев Пд,Пирин Благоевград . Поиграйте малко във В група и се върнете с достойнство.

pompai

С вас боклука, нищо не постигнахме ,освен вие, че ограбвахте.Вие ще остани те в историята, че не игра ЦСКА в турнирите ,щото сте бандити, а сега ще видим

Най-лошото е, че като фалират клуба ще се загуби славната история. А с 1923 или нещо подобно си е нова структура, нямаща нищо общо с ЦСКА. Оплели са се титаните с нови измами и ще духат супата от София до Либия и обратно. Боклуците иначе са си за Африка.

няма и да има

още една нова дума. Оправете си правописа!!!

pompai

На изпит за правопис ли сме или е важно кой,какво мисли?

Това, че искаш да кажеш какво мислиш, не означава, че трябва да го правиш неграмотно. Защото в противен случай мислите ти "олекват"...